Home
De verkiezing
Bekijk video
Motiveer je klant
Leer van je klant
Als je wint
Nieuws
Contact
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

FAQ

FAQ

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de onderstaande onderwerpen om het antwoord te lezen. Wordt jouw vraag hier niet behandeld, neem dan contact met ons op.

Wat is de looptijd van de verkiezingen?

Gedurende de stemperiode kunnen consumenten hun beoordeling geven over de deelnemende producten. Bekijk hier de volledige planning.

Moet ik mijn winkelketen aanmelden?

Mocht jouw (web)winkel echter ontbreken op de deelnemerslijst, neem dan gerust contact op met Q&A.

Hoe kan ik actief deelnemen?

Je kunt de consumenten zowel in de fysieke winkels als online oproepen om een beoordeling te geven over jouw (web)winkel. Wil je de consumenten in de winkels oproepen om hun beoordeling uit te brengen dan kun je onder andere gebruikmaken van posters en flyers. Deze posters en flyers zijn verkrijgbaar in de huisstijl van de verkiezing. Je kunt de consumenten online oproepen door gebruik te maken van banners. Deze banners kun je gebruiken in alle online uitingen, zoals op jouw website, in jouw nieuwsbrief en op social media. Bekijk hoe je actief deel kunt nemen.

In welke categorieën worden prijzen uitgereikt?

Als er voldoende genomineerden (minimaal twee) per categorie zijn, zal de prijs in elke categorie uitgereikt worden. Bekijk het overzicht van de categorieën waarin retailers kans maken op de prijs.

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

De winnaars worden bekendgemaakt op 9 december 2021.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Er zijn voor retailers en consumenten geen kosten verbonden aan deelname aan de verkiezing.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?

Q&A streeft ernaar zo volledig mogelijk informatie te verstrekken. Mochten er echter vragen zijn, neem dan contact op met Q&A. Ook als er onduidelijkheden zijn over de verkiezing of incorrecte gegevens zijn vermeld, kun je contact opnemen met Q&A.